Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

On by se té moci možná nedržel jako klíště, kdyby mu nehrozil kriminál za jeho podvody. Takže teď už jen hraje hop, nebo trop. Jako premiér má nejlepší šanci zmařit své vyšetřování.

0 0
možnosti

Vyplivl jste další bezvýznamný nadávací článek. Takových hrdinů co jen nadávají, všechno vědí rozhodně lépe a urážejí dřív bývaly plné hospody.

Nesrovnáváte jak to tady bylo dřív, nenabízíte vizi jak to bude nadále - prostě nadáváte a urážíte. A určitě se cítíte jako národní hrdina bojující za zájmy všech.

Já vás vidím jako toho truhlíka Sanchu lopotícího se na oslíku po kamenité cestě života. Jeho pán měl alespoň nějakou vizi a hrdost. Slouhovi to vše chybí.

3 0
možnosti

Dřív... Dejme tomu od roku 1990... Politici rozkrádali stát potichu a po kouskách. Babiš ho rozkrádá ve velkém a ještě k tomu i nahlas mlaská.

0 0
možnosti

:-).....Pane Poborský a paní Pavlíková, já si dobře pamatuji co tu v minulosti napáchaly minulé vlády a nepřeji si aby se to opakovalo. Po komunistech jsme přišli s čistým kontem, ještě pohledávky v zahraničí, dnes.....1,6 bil. dluhu! To způsobil Babiš? Odpovězte si sami! Platí i pro Vás, pane autore ! !!!!

2 0
možnosti

Po komunistech tu zbyl obrovský vnitřní dluh!

0 0
možnosti

Co si myslím, autore? Že o problematice víte málo. Doplnění vzdělání začněte studiem Protokolu o použití zásad subsidiarity a proporcionality. Tento protokol byl přijat v roce 1997, v návaznosti na závěry zasedání Evropské rady v Birminghamu v říjnu 1992 a také Edinburghu z prosince téhož roku. Protokol tvoří součást Smlouvy o založení ES.

3 0
možnosti
Uživatel požádal o vymazání
1 1
možnosti

Myslím, že by lidi přesvědčil, i kdyby ze spiknutí obvinil pánaboha

0 1
možnosti
  • Počet článků 22
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2066x
Tohoto autora je těžké definovat, jelikož ani on sám nemá potřebu se definovat, či být definován.

Miluje život, svoji rodinu, svoji práci a snaží se o co největší autenticitu v dialogu.

https://www.schizahelp.cz/

Seznam rubrik