Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J45a50n 52R78i73c74h68t91e28r

16. 11. 2018 12:34

Dovolil bych si upozornit, že opatrovníkem se někdo může stát jen na základě rozhodnutí soudu, Alexeji Babišovi žádný opatrovník, alespoň pokud vím, soudem ustanoven nebyl. pro takový případ by totiž musel být alespoň částečně zbavený svéprávnosti (správně jde o omezení k právním úkonům, ať mě někdo nenařkne:-)), o čemž rovněž rozhoduje soud a k čemuž, pokud vím, nedošlo.

Pokud se mýlím a taková informace mi unikla, opravte mě prosím. Díky.

(a nemyslím to ironicky, slovy dnes už klasika: "myslím to upřímně":-))

3 0
možnosti
Foto

Ohledně opatrovnictví zatím oficiální informace nejsou. Popravdě to by byl opravdový skandál kdyby byl Prototopov soudem ustanovený opatrovník. Z reportáže ovšem bylo jasné, že Babiš mladší Prototopova považoval za opatrovníka, který zneužíval své pravomoce. Pokud Babiš mladší právě prožíval psychotickou ataku, tak ho nebylo v té chvíli těžké přesvědčit o tom, že Prototopov je jeho opatrovníkem ať už byla pravda jakákoli. I to je dle mého dost závažné. Minimálně je jasné, že ho dostal na starost a Babiš mladší s tím nemohl nic dělat.

1 0
možnosti

má tohle cenu komentovat vůbec? :-P

4 3
možnosti

Ob byl Protopopov jeho opatrovníkem? Nepletete si to trochu? ;-)

6 1
možnosti
Foto

Zkuste to chápat ve smyslu opatrovník (to jsem ale tolerantní), spíše pak dozorce.

1 2
možnosti

:-).......Autore, Vy jste si jist,že Vaše schizofrenie je jediná,která existuje? Tak to jasnozsřivost Vám závidím' Těch variant je tolik, (stejně jako rakovin), že je na prstech jedné ruky nespočítáte.

Pamatujete se na Barunku, která zapíchla ve Žďáru studenta? Také schizofrenie.

Že ho otec svěřil známému k opatrování? Vy byste hned nechal zavřít syna do blázince? Otázek mnoho, odpovědí málo ! !!!!!!

4 3
možnosti

Vševědoucí Standa Novák opět v akci.

Jak to psal pan Dolanský?

Nikdo nic neví určitě, jen Standa Novák má jasno!

Ano, máte pravdu, schizofrenií jsou tisíce, ale Standa Novák je jen jeden.

Blbců (Trčálků) mnoho, moudrých (Standů Nováků) málo!

12 3
možnosti
Foto

Blog se mi moc líbí, díky za něj, včetně závěru.

Každý, kdo si chce udělat vlastní názor, má k dispozici dostatek dílčích údajů, aby si udělal obrázek. Proto i výroky Babiše, o rodině na prvním místě, považuji minimálně za licoměrnost, v reálu spíš za hanebné zneužívání rodinných příslušníků pro vlastní prospěch a ochranu. Lze z toho dovodit, že pokud bude AB st. v úzkých, tak NIKDO nemá jistotu a KDOKOLIV (vč. rodiny) může být obětován.

To je hnus velebnosti......;-O

5 1
možnosti
Foto

No tak pokud byl pan Protopopov soudně ustanoveným opatrovníkem, je nutné se dotázat soudce, proč tak učinil. A zavést s ním kárné řízení.

4 1
možnosti

J71a83n 82R57i20c76h33t46e21r

16. 11. 2018 12:30

O opatrovnictví v takovém případě soud rozhoduje především na základě doporučení lékaře. Jenže to by musel být nejprve Babiš ml. alespoň částečně, lidově řečeno, zbaven svéprávnosti, což evidentně není.

2 0
možnosti
Foto

H42a63n41a 39V68l30k10o80v40á

16. 11. 2018 7:04

A Vám mladý muži karmaR^

5 1
možnosti
Foto

Karma, jsem zvědavá, co vám kobliháři na váš zasvěcený, protože z vlastní zkušenosti, názor řeknou. :-)

9 2
možnosti
Foto

H90a24n12a 50V43l35k62o19v49á

16. 11. 2018 7:02

Nikdy bych nevěřila jak dokážou být lidé zaslepení.

Včera dopoledne jsem v čekárně u lékaře nechtěně vyslechla rozhovor asi 60 leté matky s asi 30 letým synem. Syn argumentoval poměrně logicky a pokládal otázky které zaznívají v tomto článku a jiných diskusích, matka opakovala (podle mne se to snad někde učí, jinak to nechápu) že to je spiknutí, že ho chtějí vyštvat z politiky a s bojovným výrazem ve tváři "doufala že ho z ní nedostanou".

Podobně tváří v tvář osobním zkušenostem člověka pod tímto článkem jedou někteří kolovrátek papouškování Babišových (a to teda skutečně hodně jednoduchých) manipulací.

9 2
možnosti

V podstatě říkáte to samé, co před chvíli v televizi tvrdil psychiatr Bašný.

Každopádně je podivné, že bohatý člověk nezajistí svému nemocnému dítěti tu nejlepší možnou odbornou péči a nechá jej napospas podivné existenci, která nemá ani elementární povědomí, jak se k takto nemocnému člověku chovat. Podle Bašného i samotná dlouhá cesta na Krym mohla zdravotní stav Babiše jr. zhoršit.

21 1
možnosti

Netroufl bych si někoho soudit pokud bych neměl v ruce fakta, co je k dispo je nepovolená nahrávka investigativních novinářů, rozhovor s opatrovníkem a dopis AB opatrovníkovi na jeho FB stránce a to je dosti málo, asi toho víte více...

2 4
možnosti
Foto

Kdo nechce, neuvidí, neuslyší.... nepochopí.

3 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS