Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Tak se milí přispěvatelé rozhodněte. Buď je Drahoš členem Římského klubu a není na tom nic špatného (jak píší jedni), nebo na tom něco špatného je a je to kremelská dehonestace Drahoše (jak píší druzí). :-P

1 0
možnosti

Nojo, ale Zeman byl u zrodu toho Římského klubu. Co teď s tím ? ;-)

0 0
možnosti

Nikdy jsem si nemyslel, že něco takového je možné. Myslím tím snaha o dehonestaci tím, že někdo byl (je) členem Římského klubu (mimo jiné, Zeman tam byl taky).

Před cca 40 lety to byla skupina vědců, kteří varovali před vyčerpáním zdrojů (asi jako Malthus) - Meze růstu. Teď je to úplně pasé, jsou jiné skupiny, klimatologové..... Připomíná mi to popravy Stalina v roce 1936 za to, co někdo prohlásil v roce 1918.

Prostě vyberu si nějaký spolek, ten prohlásím za škodlivý a začnu někomu vyčítat členství. Úplně umělá konstrukce, fake news od A po Z.

1 2
možnosti
Foto

A vzhledem k tomu, že tato fakta všichni vědí, tak jde pouze o jejich interpretaci, takže nikoliv o fake news.

0 0
možnosti
Foto

R^nebojte pravda a láska zvítězí:-)

1 1
možnosti

Jak bylo napsano na foru24. Ruske rozmetadlo hnoje jiz jede na plne obratky a slabodusi tem pomluvam snad i veri. Holt se musime smirit s tim, ze statisticky je tady cca 2M ne moc chytre populace.

4 5
možnosti
Foto

A ta "hloupá" populace bude volit Zemana a ta "chytrá" Drahoše? Panebože..........

1 0
možnosti

Evropské podpůrné centrum ŘK v Rakousku na svých webových stránkách uvádí, že od 4. března 2008, kdy bylo zvoleno nové vedení, se český tým skládá z následujících činovníků:

President: Pavel Nováček, výbor: Jarmila Doubravová, Jiří Drahoš, Jaroslav Kalous (president v roce 2005), Ivan Klíma, Pavel Nováček; sekretář: Michal Paulus.

http://www.freeglobe.cz/Articles/568-novy-svetovy-rad-a-jeho-cesti-protagoniste-iv-rimsky-klub-po-cesku.aspx

11 2
možnosti

přiznivci miloše zemena mu to hodí tak jako tak, ať už za těch zbývajích 10 dní řekne nebo nechá říct svými noshledy cokoliv, jde vlastně pouze o to zařídit, aby došlo u voličů protikandiáda k takovému otrávení, aby zůstali doma, protože jestli nezůstanou a překonají své žaludeční potíže způsobené "férovou" kampaní současného prezidenta, pak je třeba shánět klíče od pevnosti na Vysočině.

3 2
možnosti

Proboha ! Jak je možné, že se toto objeví nejen na blogu /!/, ale dokonce na titulku !! "Ne-vážený admine Babišova iDnes", to jste opět přehnali. Laskavě se omluvte !

2 1
možnosti

Babisova iDNES dlouhodobe strani spise Drahosovi, jestli jste si doted neracil vsimnout. (Nestezuji si, pouze konstatuji.)

2 1
možnosti

No dobre jste to na zacatku popsal - jsou tu dve zkladni dezinformacni propagandy - vychodni a zapadni. Kazdy, kdo pred jednou varuje a u druhe popira i byt jen jeji existenci, je pro me agent jedne nebo druhe strany, at uz umyslne ci neumyslne. No a Jiri Drahos mezi tyto lidi patri.

2 0
možnosti

Můžete definovat co je Zeman???!!!

0 0
možnosti

Co je špatného na Římském klubu?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS